Sunday, August 3, 2008

Terakhir Kalinya....

Suamiku tiada malam ini...Ke Sungai Chongkak, menyertai pelajar baru kolej menjalani Kem Pendedahan Reccan... Cintanya pada rekreasi, sayangnya pada kolej membuatkan dia berada di situ malam ini, dan meninggalkan aku di rumah....
Ops..jangan silap telahan, aku tak marah dan aku tak bersedih...Rindu, itu sudah tentu...tp yang pasti, aku mengerti mengapa dia harus ke sana dan mengapa aku harus tinggal di sini....
Kalau aku tak berbadan dua, kalau aku tak membawa baby dalam perutku ini, pasti aku sudah berada bersamanya di sana.... Kerana selama ini, aktiviti rekreasilah 'pengikat' kami...termasuklah KPR ini....
Biarlah dia yang menyampaikan salam kasihku kepada ssemua dia sana... Ini terakhir kalinya sebelum kami pergi dan tidak berpeluang menyertainya lagi bagi temppoh 2 tahun yang akan datang...kala itu, pasti segalanya akna berubah.....
Apapun, semoga dia selamat pergi dan pulang semula ke pangkuanku...
Sayang, jaga diri....

4 comments:

MiZz AiRa said...

Love ur new blog look dear! Fauzi, nak jugak.. hehe. Takpe2, memandangkan ai pun dah lama giler tak update blog. Asyik dok dlm draft jer tak publish2. Life is so hectic lately!

bet said...

Ai, kenape xdpt komen kat blog u?

Syeda4g said...

Boleh la,babe..u komen je..i approve punye...heheh

jojomagazine said...

Selamat berangkat!